Bine ati venit la VilaVerde Hotel Bucuresti – Cazare cu Demipensiune

VilaVerde va asteapta cu o terasa in fata casei , unde este amenajata o zona pentru gratar, cu o privelistea incantatoare catre gradina cu flori.

VilaVerde Hotel este acel loc linistit si cald in care te retragi sa uiti de tumultul cotidian. Savureza un vin select in fata semineului si bucura-te de compania familiei, a prietenilor, a colegilor sau a colaboratorilor de serviciu.

VilaVerde Pantelimon Cernica – mai mult decat un hotel: dorim sa va oferim dumneavoastra, clientilor nostri, fie ca sunteti turisti sau oameni de afaceri, pe langa un spatiu de cazare sigur, linistit si reconfortant si un pachet complet de servicii si oferte care sa va scuteasca de drumuri si timp pierdut. Pentru aceasta nu trebuie decat sa faceti un lucru: sa intrebati din timp in legatura cu orice problema. Vom face tot ce ne sta in putinta sa va ajutam! Cititi opiniile oaspetilor nostri si alegeti cu incredere cea mai recomandata cazare din Pantelimon,Cernica, Bucuresti!

Servicii si facilitati

 • review rating 2  Pretul stabilit telefonic diferă fata de cel pe care il cere proprietara cand ajungi la locație .Nu recomand, miroase foarte tare a fum de țigară în casa, a igrasie.

  thumb Georgiana Dumitru
  2/21/2018
 • review rating 5  Great place!

  thumb Bogdan Tudor
  4/25/2018
 • review rating 5  The staff was excellent, my room was clean and well attended.Breakfast was very good and they were very kind to provide it before schedule because of our early departure. A good option in Bucharest where you will be well treated. Stayed: March 2018, traveled with family.

  thumb Roxana Toma
  4/08/2018
 • review rating 5  Nice place, great people.

  thumb Manuela Cristian
  2/20/2018

Servicii Hotel VilaVerde Pantelimon Cernica Bucuresti
Servicii incluse in pret :
– trezit clienti, pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, trezirea turistilor, transmiterea de mesaje, comenzi taxi, spalat / calcat lenjerie, inchiriere jocuri (sah, table, remi), servicii telefonice, inchirieri autovehicule, transferuri aeroport/gara
– sala de intalniri cu canapele si fotolii, taburete, mese si scaune, semineu, TV , AC, telefon, fax, internet wiereless .
– autoturism transferuri de la/catre gara/aeroport si de inchiriat pentru oras .
– parcare supravegheata video pentru 100% din locurile de cazare .
– piscina in aer liber si spatiu amenajat pentru joaca copii .

Hotelul dispune de:
– 6 camere duble, dotate cu paturi twin, si birou, cu grup sanitar cu cabina de dus sau cada.
– 3 camere cu un pat matrimonial, terasa proprie sau balcon, si grup sanitar cu jacuzzi sau cada.
– 2 camere single dotate cu birou.
– sala de mese.
– sala de intalniri cu canapele si fotolii, taburete, mese si scaune, semineu, TV, AC, telefon, fax, internet wiereless.
– autoturism transferuri de la⁄catre gara⁄aeroport si de inchiriat pentru oras.
– parcare supravegheata video pentru 100% din locurile de cazare.
– piscina in aer liber si spatiu amenajat pentru joaca copii.
⋅ sala de mese
⋅ jocuri distractive
⋅ transport auto
⋅ bar
⋅ incalzire centrala

Servicii unitate:
trezit clienti, pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, trezirea turistilor, transmiterea de mesaje, comenzi taxi, spalat ⁄ calcat lenjerie, inchiriere jocuri (sah, table, remi), servicii telefonice si fax, piscina in aer liber, gratar, gradina, internet wireless free.

Obiective Turistice din apropiere
Monumentul aviatorilor
Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa
Palatul Regal – Muzeului National de arta